Keld fra Frederikssund har danmarks bedste Renaultværksted

Keld fra Frederikssund har danmarks bedste Renaultværksted

 

Autoriseret Renaultforhandler Keld Hansen fra Frederiksund er netop blevet kåret som indehaver af Årets Renault Værksted

Det var en glad mand, der fredag den 13.januar på Renaults årlige Kick Off arrangement indtog scenen og foran 380 festklædte mennesker modtog den prestigefyldte pris indehaver af Årets Renault Værksted 2012.

Manden var direktør Keld Hansen fra Keld Hansen Bil i Frederikssund. En bilforretning, der nu i hele 2012 kan smykke sig af at have danmarks bedste Renault værksted.

Administrerende direktør fra Renault i Danmark overrakte den ærefulde pris til Keld Hansen med følgende ord.

”  Keld Hansen Bil i Frederikssund har vist fremragendende resultater hele året. Deres kundetilfredshed er simpelthen enestående. Det skyldes et meget højt niveau på værkstedet, hvor kunderne i den grad oplever, at de bliver betjent af meget kompetente og engagerede mekanikere” sagde direktør i Renault i Danmark Henrik Bang om begrundelsen for prisen.

Hos Keld Hansen var glæden ikke til at skjule efter prisoverrækkelsen.

” Vi er naturligvis meget glade for titlen. Vores filosofi er, at ikke en kunde er ens, og at alle skal have individuel behandling. At vi hele tiden skal pleje dem og, at kunden altid er i centrum. og det er fantastisk nu at få et bevis på at vores filosofi er rigtig”, sagde Keld Hansen efter prisoverrækkelsen.

Billedtext: Keld Hansen Bil i Frederikssund modtog fredag den 13. januar den prestigefyldte pris som Årets Renault Værksted 2012. På scenen modtog direktør Keld Hansen og Nikolaj Hebel både diplom og champagne.

Post navigation

Skriv et svar