Renault Captur’s storebror hedder KADJAR

Crossover markedet er der, hvor tingene rykker for tiden. Derfor er det også med stor glæde, at Renault nu kan præsentere navnet på sin første Crossover i C- segmentet. Navnet er KADJAR

Hvad skal barnet hedde? Den bog inspirerer mange danske forældre til at finde det rette navn til netop deres barn. Men det er lidt anderledes, når bilfabrikanter skal finde på nye navne til nye modeller. Her skal det både lyde godt – på forskellige sprog – og referere til bilens kvaliteter.

Således også Renaults første crossover i C- segmentet – Renault CAPTUR storebror om man vil. Den har fået navnet KADJAR, og det kræver nok lidt forklaring.

KADJAR navnet er opbygget af to elementer KAD og JAR. KAD er inspireret ad navnet quad, der repræsenterer et firhjulstrukket køretøj, der jo kan tage dig hvorhen det passer dig. JAR er derimod en reference til noget fransk. Nemlig agile og jaillir, der betyder adræt og det, at noget impulsivt opstår. Så navnet skulle gerne leder tankerne hen på eventyr, og det at være i stand til at opdage nye steder og se nye muligheder.

KADJAR vises live den 2. februar i Paris, men op til den dato sker den gradvise afsløring på nettet.

#KADJAR – er således navnet på den teaser kampagne, som på de sociale medier gradvist afslører KADJAR.

Fra den 26. januar vil Renault være specielt aktiv på de sociale medier for at præsentere den nye KADJAR verden. Nye fotos og videoer bliver uploaded dagligt indtil klædet trækkes fuldstændigt af KADJAR den 2. februar af ingen ringere end Carlos Ghosn.

Skriv et svar