Ultraøkonomisk Renault Clio betyder blot 120 kroner i grøn ejer afgift

wiwujscdit8zh60jdkag

Renault indsnævrer motorprogrammet på Renault Clio diesel. Væk er den ene af de to 90 hk dieselversioner. Tilbage er nu kun Optimized versionen, der kører hele 32,3 km/l. Samtidig er prisen sænket hele 11.000 kroner.

120 kroner i grøn ejer afgift hvert halve år og 32,3 kilometer på en liter diesel. Det er de hårde facts i Renault Clio 90 Dci Optimized. En version, der har været på programmet hele tiden, men som nu er blevet endnu mere attraktiv.

For, mens den traditionelle 90 hk diesel ved årsskiftet blev taget ud af programmet, er prisen på den dyrere Optimized version sænket. I Navi Style versionen, der blandt andet har aircondition og indbygget navigation som standard, koster den nu 173.900 kroner mod tidligere 184.900 kroner. En besparelse på 11.000 kroner i købssituationen og daglige besparelser i form af mindre forbrug og lavere ejer afgift. Ønsker man den i Dynamic version, der blandt andet har klimaanlæg og nøglefri betjening, er prisen 198.900 kroner.

Optimized versionen fås naturligvis også til Clio Sport Tourer. Her koster Navi Style versionen 183.900 kr. mens Dynamic versionen koster 208.900 kroner

90 hk Optimized versionen har grundlæggende samme motor som den traditionelle 90 hk diesel. Den bygger på den velkendte 1.5 liters dieselmotor og har et drejningsmoment på 220 Nm og en C02 udledning på blot 82 gram pr kilometer. Det, der primært er ændret på motoren, og som giver lavere forbrug er gearudvekslingen.

Om baggrunden for, at Renault nu udelukkende vælger at markedsføre den mest økonomiske af de to 90 hk dieselmotorer, siger pressechef Søren Hyltoft:

“Renault producere ikke alene nogle af de bedste dieselmotorer, men også nogle af de mest økonomiske, og det vil vi gerne synliggøre endnu mere. Derfor sælger vi nu kun den mest økonomiske variant af den 90 hk diesel. Samtidig har gjort den lige så billig, som den version, der gik lidt kortere på literen, så alt i alt kører forbrugere længere på literen uden at det koster ekstra”, siger Søren Hyltoft.

Det er naturligvis stadig muligt at få Renault Clio med 75 hk diesel. Her er forbruget 27.8 km/l og priserne for Navi Style modellen begynder ved 156.900 kroner for hatchbackversionen.

 

Skriv et svar