Ændring af profilbilled.

Når du er logget ind, så vil du i toppen af din browser have en stort bjælke. For at redigere din profil holder du musen over “min konto”, “profile” og trykker på “edit”

Så får du følgende side frem hvor du skal trykke på “Change Avatar”

og så får du følgende side frem:

Her trykker du på “Gennemse” og finder det billed du ønsker at oploade på din computer og afslutter med at trykke “Upload”. Hvis billedet er for stort får du mulighed for at vælge et udklip af billedet, når du har ændret markeringen så afslutter du med at trykke “Crop Image”.

Så er dit profilbilled ændret.

Tilbage til forrige side.

Skriv et svar