Kæmpe fest for Dacia ejerne i Danmark – 1750 personer og 354 biler deltager i Dacia Picnic på Egeskov Slot

ex9mb4taywhauahwpnswSiden Dacia blev introduceret i Danmark for et års tid siden, er der leveret 1600 biler og endnu 500 kunder venter på deres bil. Alle er blevet inviteret til en picnic den 25. maj for at fejre årsdagen. Antallet af tilmeldinger har mildest talt overrasket importøren.

Kampen om kunderne spidser til år for år. I gamle dage kunne man lokke folk til Åbent Hus med løftet om en rød pølse og en ballon. I dag skal der mere til.

Det ved man godt hos den danske Dacia importør, der for en måneds tid siden inviterede kunderne til Dacias et års fødselsdag på Egeskov Slot den 25. maj. En hyggelig og uformel dag, hvor Dacia sørger for gratis entre til slottet og en fyldt madkurv til alle.

Hos Dacia importøren i Danmark blev der gættet lystigt på, hvor mange der nu ville komme. 100 mente en af medarbejderne. Nej, mente en anden vi – bliver da mindst 200 mennesker. Og det var klogt sagt, om end meget konservativt.

Da tilmeldingsfristen sluttede 1. maj kunne man gøre resultatet op. Hele 1750 mennesker havde tilmeldt sig, og i alt bliver parkeringspladsen ved Egeskov Slot bliver fyldt med ikke færre end 354 nye Dacia.

” Dacia Picnic er vores måde at takke de kunder, der har troet på det nye mærke. Men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at hver 5. Dacia i Danmark vil være at finde på Egeskov Slots parkeringsplads den 25. maj. Det er ganske enkelt overvældende på den enormt dejlige måde”, siger Marketingchef i Dacia Danmark Genete Rafn, der mener, at netop ideen med picnic for familie og venner passer perfekt til Dacias profil.

”En Dacia køber man hverken for at imponere naboen eller slå fartrekorden på Striben i København. Det gør man for at få en pålidelig bil, der er til at betale, så man kan bruge sine penge på andet end afdrag – for eksempel at tage på tur med venner og familie. Og vi glæder os til at møde alle i den nye Dacia familie på Egeskov Slot”, siger Genete Rafn

Fakta om Dacia i Danmark:

Udviklingen i markedsandel: 2013-2014: I 2013 havde Dacia en markedsandel på 0.35 procent – i alt 702 registrerede biler. I 2014 er tallet år til dato 1.07 procent og 798 registreringer og tallet stiger. April måneds salgstal giver en markedsandel på 1.88 procent.

Salg pr model 2013-2014: Tæller man hele perioden er den bedst sælgende bil Lodgy med i alt 719 styks. Derefter kommer Logan MCV 338, Sandero 323 og Duster 120 styks.

Udviklingen udelukkende 2014: Kigger man udelukkende på 2014 så er tallene: Logan MCV 338 styks. Lodgy 191, Sandero 149 og Duster 120. Men Udviklingen går klart i retning af at Logan MCV og Duster bliver de to volumen sælgere hos Dacia. De kundeordrer, der ligger nu fortæller dette.

Antal forhandlere: I øjeblikket er der 39 ud af 53 Renault forhandlere, der også forhandler Dacia

 

Skriv et svar