Renault Danmark: Renault – nu i Hobro Edition

 

Carepoint Anders Therkildsen Aps i Erhvervsparken 6 i Hobro er netop blevet autoriseret Renault forhandler. Den nyerhvervede status fejres i weekenden den 14.-15. april med helt særlige tilbud til kunderne, der kan spare op til 20.000 kr.

 

 
”I 2012 skal vi sælge 100 Renault personbiler og 10 varebiler. Gør vi det, er vi tilfredse”.

 

Udmeldingen kommer fra Thomas Therkildsen – 2. generation i Bilhuset Anders Therkildsen Aps i Hobro. Et bilhus, der siden 1985 har været autoriseret Skoda forhandler, men som nu slipper lidt fransk elegance ind i bilhuset, side om side med de solide tjekker.

Baggrunden for, at det netop blev Renault som fik plads i det næsten nye bilhus med 14 ansatte, forklarer Thomas Therkildsen.

”Det er vel et par år siden vi begyndte at kigge os om efter et andet mærke til at supplerer Skoda. Da vi samtidig kunne se, at Renault var i en rivende udvikling var det naturligvis interessant for os at kigge nærmere på det franske mærke, som jeg indrømmet, ikke kendte meget til dengang. Men siden er jeg jo blevet meget klogere på mærket og jeg synes, at Renault og Skoda danner en fin enhed her i huset”, siger Thomas Therkildsen og fortsætter.

”For det første har Renault nogle biler som Skoda ikke har. Blandt andet Renault Grand Scenic med plads til syv personer og nogle meget fine varebiler. Samtidig ser jeg på ingen måder Skoda og Renault som konkurrerende mærker. Det er to helt forskellige kundegrupper de to biler henvender sig til. Renault er et mærke, der måske i større grad en Skoda appelerer til følelserne med dets design” siger Thomas Therkildsen.

Fordommene er væk

 

Til at sælge Renault er der udover Thomas Therkildsen også salgschef Claus Nielsen, der siden 2004 har været fast mand i huset. Også han glæder sig til at sælge Renault.

” Der er ingen tvivl om, at jeg har haft nogle fordomme omkring Renault. Men den kan jeg godt pakke sammen. Jo mere jeg har lært om Renault, jo mere er det blevet klart for mig, at Renault kvalitetsmæssigt har udviklet sig til at være blandt de bedste. Så jeg mener, at vi står med to bilmærker, der har kvalitet som fællesnævner, men derudover har vidt forskelligt image. Og det er en kæmpe styrke, at de begge er repræsenteret her i huset”, siger Claus Nielsen.

Foruden salgspersonalet er der tre dedikerede Renault mekanikere på værkstedet, så både i salg og på værkstedet er der kompetente folk til at tage hånd om Renault kunderne.

Hos Renault Danmark er det med stor glæde, at direktør Henrik Bang har kunnet byde Anders Therkildsen Aps velkommen ombord.

 

En glad direktør

” Samarbejde drejer sig basalt set om, at begge får noget ud af det. Hos Renault får vi nu repræsenteret vores biler fra et moderne bilhus drevet af energiske og ambitiøse mennesker, der med mere end 40 års erfaring i Hobro ved hvad kunderne vil have og nyder stor lokal anerkendelse. Det skal man bare se på deres markedsandel på Skoda for at se. Den er tre gange større end landsgennemsnittet. Og Anders Therkildsen Aps er hoppet ombord hos et mærke i rivende udvikling. I 2011 solgte vi mere end 10.000 Renault i Danmark – det er det største antal nogensinde. Renault var i 2011 dermed Danmarks hurtigst voksende bilmærke. 1. januar 2011 var vi det 12 mest solgte mærke. 1. januar 2012 var vi nummer syv. Altså hele fem pladser frem på blot et år, men vi stopper ikke her. Vi vil op i top fem og det gør vi blandt andet ved at få dygtige og ambitiøse forhandlere som Anders Therkildsen Aps med ombord i vores forhandlernet, og jeg glæder mig meget til at følge udviklingen i Hobro”, siger administrerende direktør Henrik Bang fra Renault Danmark.

Åbningsfest den 14.-15. april

 

Den nyerhvervede status som autoriseret Renault forhandler fejres på behørig vis med en reception fredag den 13. april fra kl 14, hvor der bydes på lidt franske specialiteter. Og hele weekenden summer bilhuset af gode tilbud. Blandt andet er det helt ekstraordinært muligt at få en Renault Scenic/Grand Scenic i en såkaldt Hobro Edition. En skræddersyet løsning denne weekend, hvor kunderne uden beregning får ekstraudstyr til en værdi af 20.000 kr.

 

Billedtext: Thomas Therkildsen, Anders Therkildsen og Claus Nielsen kan se store muligheder i at forhandle Renault. Og kunderne er budt indenfor til reception og Åbent Hus i weekenden den14.-15 april. Her vil de gode tilbud på Renault stå i kø lover trioen fra Hobro.

 

Skriv et svar