Renault Fluence Z.E. ruller ud

Man siger jo, at den der venter på noget godt ikke venter forgæves og sjældent har det været mere sandt, end med Renault Fluence Z.E.

Renault Fluence Z.E. – verdens første elbil med udskifteligt batteri – er nu endelig på vej ud til de første mange private, der har bestilt og købt den banebrydende bil.

Processen har været længere end vi hos Renault havde forventet, men når man er pioneere så støder man på udfordringer man ikke havde forventet. Men nu er det ganske vist.

I disse dage modtager de første kunder deres Fluence Z.E. og snart kan de se frem til også at kunne skifte deres batteri på en af de mange batteriskiftestationer, der står klar rundt omkring i det danske land.

Lige nu er man ved at foretage flere tusinde batteriskift, så man er sikker på at alt fungerer upåklageligt.

For lige efter at den første batteriskiftestation er sat i drift i Gladsaxe, følger de resterende efter som på en snor. Efter Gladsaxe åbner stationerne i Køge, Slagelse og Vejle. I anden bølge åbner stationerne i Nyborg, Esbjerg, Kolding, Skanderborg, Randers og Støvring og tredie bølge indeholder blandt andet destinationerne Nykøbing Falster, Bårse, Kildebjerg, Sæby og Åbenrå. Har du lyst til at følge udviklingen kan du klikke ind på www.batteriskiftestation.com

Ud over batteriskiftestationerne har Better Place allerede opsat 426 ladestandere og her er de 220 opsat i det offentlige rum og hver uge kommer nye til.

Har du lyst til at høre mere om elbilerne og om Better Place løsningen inviterer Better Place til en uformel eftermiddag i Better Place Center på Standvejen 60 i Hellerup. Det sker mandag den 21. maj fra kl. 16.30 – 18.30. Her vil man over en sandwich kunne møde repræsentanter fra både Better Place og Renault. Ring på tlf 70270216 senest den 10. maj og tilmeld dig arrangementet.

Skriv et svar