Skandaløs billig Renault Clio

Lige nu kan man spare op til 42.000 kroner på en Renault Clio. For eksempel koster en veludstyret Renault Clio Sport Tourer nu blot 128.900 kr.

Med knap 12 millioner eksemplarer solgt i 115 lande over hele verden og en historik, der rækker 22 år tilbage, er Renault Clio et ikon for Renault. Og nu kommer fjerde generation.

Men inden den nye version slippes løs i slutningen af året, skal der ryddes op på lageret, og det betyder prissættelser på mellem 39.000 – 42.000 kroner.

Eksempelvis kan man lige nu erhverve sig en Renault Clio stationcar til blot 128.900 kroner – det er 41.000 kroner under listeprisen. Og det er for en version med 75 hk benzinmotor og proppet med udstyr som aircondition, radio/CD, elspejle og meget meget mere.

De store prisnedsættelser gælder alle versioner af Renault Clio – både hatchback og stationcar, diesel og benzin. Har man ikke brug for en stationcar, men ”nøjes” med en femdørs hatchback, og er mere til diesel end benzin, kan man spare 40.000 kroner på den super økonomiske 75 hk dieselversion, der kører 25 km/l. Den koster normalt 178.900, men efter prisnedsættelsen 138.900 kroner.

Hos Renault Danmark er man ikke i tvivl om, at der bliver rift om Clio til en så attraktiv pris.

” Renault Clio er i forvejen vores mest populære model. Nu skal vi så have ryddet op inden den nye Renault Clio introduceres sidst på året, så vi banker priserne helt i bund. Jeg er ikke i tvivl om, at vi ret hurtigt får tømt lagrene. Ikke mindst fordi vi kan tilbyde alle versioner, lige fra den mindste benzinmotor til den største diesel og fra hatchback til stationcar”, siger pressechef Søren Hyltoft hos Renault Danmark

Kampagnen løber frem til den 31. oktober eller så længe lager haves.

Skriv et svar