Årstræf 2013

Christian havde pudset og nusset om sin Clio 1,8 16v – en go kart på hvide plader. Den fik en præmie sidste år. Og han havde glædet sig – det havde Lone og jeg også.

Vejret var fint denne fredag eftermiddag, masser af trafik over storebælt, endnu mere mellem Odense og Lillebælt . hvad skal alle de mennesker i gylland , og vi holdt i kø – dejligt med air con på såen en varm dag. Men Christians Clio blev varm og gik sært, ind på en raste plads. Det tegnede ikke godt. Efter lillebælt gav den op , den kunne ikke lade , og der blev sendt bud efter Dansk Auto Hjælp, så den kunne komme hjem til Sjælland.

Vi kørte så de sidste 150 km i Megane. Kom til pladsen, dejligt sted med et rigtig godt fælles lokale som var ”vores” de næste dage.

Hytten var ok, vi var blevet lovet en ikke ryger hytte, alligevel stank der som et kælder værtshus på Nørrebro , og det var camping mutter sådan set ligeglad med , ingen rabat eller såen. Lige lovligt meget ”pengemaskine” til mig !

Og det var dejligt at se alle de kendte ansigter , og de kjære biler – og vi drak kaffe med hjemmelavet kage, ligesom vi har gjort det alle de andre år- uhh dejligt med traditioner.

 

Og vi hyggede , talte om hvordan det var gået siden sidst , med vore børn , arbejdet, huspriserne, skoudsalg ( mest dem med lige cpr) og vejret , mad og – nå ja biler sæføli.

Og mødtes næste morgen til morgenmad, som også levede fuldt op til traditionerne, puddersukker und alles. Og der blev snakket videre om alt muligt.

Og Stony kom, dejligt at både Susanne og Steen ligner sig selv – eller er han lidt mere langskægget end sidst. Og de havde alt muligt med at sælge , nyt og gammelt, modelbiler i stoooore mængder. Og der blev handlet, og snakket og HYGGET.

Bilerne blev stillet op , til skue i regnvejr – lidt øv. Og det var fedt at se Frede i sin legendariske R 12 break igen . han ville sove i den. Heldigvis har vi en go formand der fik fikset en gratis hytte til ham – godt gået.

Det er jo første år med Flemming Ålborg som formand. Han havde aldrig klaret den alene , ved kaffebrygning, udskæring af brød, opstilling af stole , beretningen, økonomien – ja det hele var det tydeligt at Janne lige rettede lidt til, sagde de forløsende ord og lige hjalp Flemming til at ku løse opgaven super godt.

Dette er på ingen måde en nyhed, også den tidligere formand –Peer havde god hjælp af ”den talende computer” fra en R 25 . Hun har det sikkert bedst med at blive kaldt Dorte. De var desværre ikke med, der var barnedåb, Morten og Pias nummer to skulle hedde Adam, er der ikk oz en Opel der hedder det ?

Dejlig frokost, som clubben gav og som Janne Ålborg klarede på bedste vis. Hyggeligt og lækkert.

Der var noget billøb , med veteraner i området. Derfor var vi mange – mest dem med ulige cpr , der gik ned til den store vej og så på lækre gamle biler, motorcykler, knallerter og lastbiler fra en svunden tid. Og vort gamle medlem Mickael Pahus i sin flotte R6 kom forbi og fik kaffe med brød

Eftermiddagskaffe med mere hjemmebagt kage, og hygge sludder over kaffen, modelbiler mens vi kiggede på et sæt platiner til en R 14 gtl og talte om det var sq noget af en bil. Jeg har haft en orange – kørte kanon godt men rustede væk på en formiddag.

Årets flotteste bil blev kåret, Vangs flotte Renault 16.

Vagn vandt helt fortjent årets flotteste bil med en flot Renault 16.

Vagn vandt helt fortjent årets flotteste bil med en flot Renault 16.

 

Egons Renault Fuego blev nr. 2.

Egons Renault Fuego blev nr. 2.

 

Christian var jo ked af ikke ha sin Clio med, men han fik jo en præmie sidste år. Ja lige med undtagelse af den lækre polo som han og flere andre skulle sendt fra Renault danmark , men som de endnu ikke har sendt, det er bare ikke i orden at behandle sine kernekunder så dårligt.

Og så Fest måltidet – hold kaje , det var i orden. Kød i mange varianter, kartofler og andet tilbehør i mange varianter, og så salat i mange – ja hva tror du sæl ?

Og en super lækker dessert. Det var i fandme godt klaret og i orden

Det er værd at bemærke at hele planlægningen af træffet, campingpladsen, maden og det hele er lavet Lars Knudsen, der virkelig skal ha en stor tak for alt dette.

Næste år skal vi til Fyn- clubben fylder 30 år, og der blev talt om at knytte Egeskov slot ind i planlægningen. Jeg er sikker på at denne planlægning er i de bedste hænder hos Jimmy, sikkert assisteret af Janne med mand.

Og da vi kørte hjem om søndagen og nærmede os sjælland , kom solen frem. Jeg syns sq at vejrudsigterne var meget bedre da Voldborg havde ansvaret.

Venlig hilsen

Nils Medlem 449

 

I kan se flere billeder i galleriet: Tryk her

 

 

Skriv et svar