Danmarks bedste Dacia forhandler kommer fra Århus

acof8vmjjkxqqjfs17vb (1)Sondrup Bilcenter i Aarhus er netop blevet kåret som Årets Dacia Forhandler.  Her brænder medarbejderne for Danmarks nye bilmærke, og har på få måneder allerede solgt langt mere end forventet.

Sondrup Bilcenter i Aarhus har længe været en kendt og anerkendt Renault forhandler. Faktisk er de Aarhus ældste Renault forhandler. Men de seneste måneder har kunderne også kunnet se et andet mærke i forretningen. Nemlig Dacia – Renaults billigmærke.

Et mærke, der på meget få år er blevet en uhørt succes i bilverdenen. I 1999 blev der blot solgt 22.500 biler fra den rumænske fabrikant. Så købte Renault den statsejede virksomhed og blot 14 år senere var antallet steget til knap 450.000 styks.  Med bilsalg i mere end 100 lande og fabrikker i Europa, Afrika, Asien og Sydamerika er Dacia på få år blevet en verdensomspændende succes.

I foråret blev Dacia så introduceret i Danmark. En af ”bagmændene” bag dette er indehaveren af Sondrup Bilcenter – Ole Sondrup.

” Ole Sondrup har i lang tid presset på for at Dacia skulle introduceres i Danmark. Han var sikker på, at det ville blive en succes. I april 2013 introducerede vi så Dacia og Sondrup Bilcenter har i den grad taget opgaven med at gøre Dacia til en succes til et af deres store mål. De har ansat dedikerede Dacia sælgere, og har haft fuld fokus på mærket.  Den indsats er unik, og kan med rette bruges som inspiration hos andre Dacia forhandlere. Derfor var der aldrig tvivl om, at Sondrup Bilcenter er og bliver Årets Dacia Forhandler”, sagde Renaults danske direktør Henrik Bang i forbindelse med overrækkelsen af prisen, der foregik på Renaults årlige kick off event.

Hos Sondrup Bilcenter er direktør Ole Sondrup  glad for titlen.

“Det er rigtigt, at jeg i flere år har argumenteret for at vi skulle have mærket til Danmark. Derfor mener jeg også, at vi havde en særlig forpligtelse at gå 100 procent ind i det, da mærket kom til Danmark. Jeg synes i den grad, at Dacia har et stort potentiale i Danmark. Det potentiale ville vi gerne være med til at indfri, og jeg synes vi er kommet rigtig godt fra start. Derfor er det naturligvis en stor ære og påskønnelse, at vi er kåret som Danmarks bedste Dacia forhandler. Og vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til titlen. Og gøre alt for, at vi også næste år vinder den”, siger Ole Sondrup, der fejrede begivenheden med sine ansatte ved Renaults kick off.

 

Skriv et svar