Danmarks bedste Renault forhandler kommer fra Viborg – igen

qckygiiqx06pl1gvgt8wGod, bedre – Dahl Pedersen. Så enkelt kan det siges, når Danmarks ubetingede bedste Renault forhandler, skal findes. Dahl Pedersen i Viborg løb for 2. gang på tre år som titlen som Danmarks bedste Renault forhandler ved Renaults årlige prisuddeling.

500 deltagere på det årlige Renault Kick Off måtte for 2. gang på blot tre op ad stolene for at hylde netop Dahl Pedersen i Viborg. Et bilhus, der for 2. gang på blot tre år, kunne lade sig hylde som den bedste af landets 54 Renault forhandler. En titel man ikke kommer sovende til, men som skabes ved at optimere alle led i den kæde, der udgør et moderne bilhus.

Administrerende direktør i Renault Danmark – Henrik Bang overrakte det synlige bevis på titlen – en flaske champagne og et diplom og uddyber, hvorfor det netop blev Dahl Pedersen i Viborg, der løb med titlen.

“Årets Renault forhandler er det vi kalder for kongekategorien. Den titel vinder man kun, hvis alle led i ens forretning fungerer optimalt. Og det gør den hos Dahl Pedersen. Ikke alene har de en meget høj markedsandel i deres område. Deres kunder er også mere end almindeligt tilfredse –  både når det gælder de, der har købt ny bil og de, der får deres bil repareret. Og oven i det har Dahl Pedersen en bemærkelsesværdig medarbejderkultur, hvor sammenhold og samarbejde er de gennemgående overskrifter. Tilsammen noget, der gør Dahl Pedersen til noget unikt, og på mange måder til en fyrtårn andre kan pejle efter, når de skal finde vejen til en optimal forretning”, siger Henrik Bang.

Hos Dahl Pedersen var der naturligt nok glæde over at modtage titlen. Som direktør Jørgen Dahl Pedersen formulerer det.

“Det betyder rigtig meget, at vi nu modtager prisen for 2. gang. Det viser, at vi formår at udvikle os. At vi efter, at vi fik prisen tilbage i 2012, ikke har hvilet på laurbærrene, men at vi er fortsat vejen mod en endnu bedre kundetilfredshed og bedre salg”, siger Jørgen Dahl Pedersen, der selv peger på nogle af de væsentligste faktorer bag deres unikke resultater.

”Først og fremmest har vi dygtige og dedikerede medarbejdere i alle led. Medarbejdere, der samarbejder og hjælper hinanden og forstår det fælles mål vi alle har. Ikke bare i den enkelte filial, men i alle de tre filialer. Samtidig arbejder vi konstant på at forbedre os – både når det gælder kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed. Og jeg er rigtig glad på vores alles vegne, at det også ses og anerkendes udenfor vores hus”, siger Jørgen Dahl Pedersen.

Skriv et svar