Danmarks bedste Renault værksted ligger i Holbæk

up8nlimq05lczaeehiblHvis ens Renault går i stykker, hvilket heldigvis sjældent sker, så er Bin2Bil i Holbæk det bedste sted at køre den hen for reparation.  De er nemlig netop blevet kåret som Danmarks bedste Renault værksted.

Det er ikke lang tid siden, at Bin2Bil overtog Renault forhandlingen i Holbæk efter Brdr. Olsen, der i mange år var kendt som Holbæks Renault og Volvo forhandler. Og, at de ikke er novicer udi Renault er dette års prisuddelinger fra Renault et synligt bevis på. For Bin2Bil løb med den imponerende titel – Årets Renault værksted. En titel som indehaver Tom Frederiksen naturligt er både stolt og glad for.

Vores filosofi er, at vi skal satse benhårdt på kvalitet og dermed, at kunderne skal have tillid til os. Derfor er det jo fantastisk at det ikke blot er noget vi bestræber os på men at det rent faktisk kan måles at vores kunder er meget tilfredse med kvaliteten på vores værksted og jeg er meget glad på egne og på vores værksteds vegne, siger direktør Tom Frederiksen.

Hos Renault Danmark er direktør Henrik Bang også ude med de store roser.

Vi lever af tilfredse kunder – ikke blot, når de køber en ny bil, men i den grad også, af at kunderne oplever høj kvalitet på værkstedet. Og det gør de i den grad hos bin2Bil. Vi måler jo hele tiden på kundetilfredsheden og i den henseende er Bil2Bil bare de bedste. De har simpelt hen styr på tingene og det giver både glade og loyale kunder, så jeg er meget glad for at nye drenge i klassen også kan sætte standarden for hvordan tingene skal gøres siger Henrik Bang, der overrakte det synlige bevis på titlen Årets Renault værksted 2014 ved det årlige Kick Off for få dage siden.

 

Skriv et svar