Gratis forsikring på Renault Clio og Twingo

Med en variabel rente på 3.95 % og muligheden for at spare op til 11.400 kroner på forsikringen, spiller Renault nu et stærkt kort ud i segmentet for små biler. Kampagnen gælder nemlig kun Renault Clio og Renault Twingo.

Banken er ikke nødvendigvis den rigtige partner, når den nye bil skal finansieres. Vælger man for eksempel at finansierer sin Clio eller Twingo gennem Renault Finans til en rente på 3.95 %, får man lige nu det første års forsikring gratis.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode og gælder kun, når finansieringen sker gennem Renault Finans. Til gengæld er der mange penge at spare for de hurtige.

Besparelsen er især stor, hvis man er en yngre bilejer, hvilket ofte de, der virkelig må op med mange tusinde kroner for deres første bilforsikring. Er man under 25 år sparer man således 11.400 kroner på forsikringen det første år, hvis man køber en Clio eller en Twingo netop nu.

” Alle ved at kombinationen af ungdom og bilforsikring er en dyr affære. Men med Renaults nye tilbud, hvor bilforsikringen er betalt, hvis man finansierer gennem Renault Finans, slipper man for en dyr forsikring, som nogle gange er det, der sætter en stopper for bildrømmene”, siger pressechef Søren Hyltoft hos Renault Danmark.

Tilbuddet er specielt attraktivt nu, da både Renault Clio og Renault Twingo er omfattet af en kampagne, hvor der er mange tusinde kroner at spare. For eksempel er der 10.000 kroners rabat på en Renault Twingo lige nu, mens der gives mindst 40.000 kroner for den gamle bil, når man køber en Renault Clio diesel.

Skriv et svar