Livsstil til hjemmeplejen – ingen kedelige biler i Randers

sazp87zxidropfg97mm5Hjemmeplejen i Randers har netop valgt Renaults nye crossover – Renault Captur – som deres næste hjemmeplejebil. Til september får kommunen 70 Captur, der ikke alene ser rasende godt ud, men som også slog 24 konkurrenter på ergonomi og funktionalitet.

45 gange hver dag – hele ugen – hele året. Så mange gange stiger en medarbejder fra hjemmeplejen i Randers ind og ud af deres tjenestebiler. Det betyder, at det ikke er hvilken som helst bil, medarbejderne i hjemmeplejen kan benytte.

Bilens funktionalitet og ergonomi er nemlig af afgørende betydning, når de kommunale hjemmeplejebiler skal vælges. At rationelle egenskaber ikke behøver betyde, at de biler man så kører rundt i, er kedelige kasser, er Randers Kommunes nye hjemmeplejebiler vel nok det bedste eksempel på.

Kommunen har nemlig valgt den frække crossover Renault Captur som deres kommende bil. En bil, der forener flotte former og frækt design, med optimal funktionalitet og ergonomi.

I konkurrence med 24 andre biler vandt Renault Captur kampen om at blive den næste arbejdsplads for Randers Kommunes medarbejdere i hjemmeplejen.

Det er Pedersen & Nielsen i Randers, der har vundet udbuddet, og forretningsfører Jan Kronborg Madsen fortæller, at konkurrencen var knivskarp.

“Kommunen havde ikke færre end 25 forskellige biler inde til test, så konkurrencen var benhård. Men da ”røgen havde lagt sig” stod Renault Captur tilbage som den bil, der gav dem den bedste bil til den rigtige pris”, fortæller Jan Kronborg Madsen, og tilføjer, at kommunen ud over de 70 bestilte biler, har option på yderligere 20 Captur – alle ombyggede til van og med 1.5 liters dieselmotor.

At Randers Kommune har valgt Renault Captur som deres ”firmabiler” i hjemmeplejen, glæder Henrik Bang – administrerende direktør i Renault Danmark.

”Renault Captur er en enorm succes i både Europa og herhjemme. Den er beviset på, at man godt kan lave en bil, der ser pivfræk ud, og som samtidig er uovertruffen, når det gælder ergonomi og funktionalitet”, siger Henrik Bang og tilføjer. ”Og så glæder det mig naturligvis rigtig meget, at min gamle hjemby har valgt Renault.  Jeg vil glæde mig til at komme på familiebesøg og se Renault Captur i bybilledet”, siger Henrik Bang med et smil

Skriv et svar