Renault Megane med 47.500 kroners rabat – det glade vanvid

47.500 kroner. Det er mange penge, og det er hvad der er at spare på samtlige versioner af Renault Megane – alle udstyret med klimaanlæg, regnsensor og alufælge som standard.

Renault Megane er en populær bil, og nu bliver der endnu mere rift om den. Lige nu kører Renault en hidtil uset skarp priskampagne på alle versioner af Renault Megane – diesel, benzin, stationcar og hatchback.

Priserne begynder helt nede ved 193.900 kroner for en fem dørs 1.6 liters benzin version, mens samme verison i stationcar blot koster 203.500 kroner. Ønsker man en stationcar med 90 hk dieselmotor er prisen 221.900 kr, og for blot 239.900 kroner kan man få fingrene i klassens mest brændstoføkonomiske stationcar – den 110 hk diesel, der klarer hele 28.6 km/l. Igen her er der 47.500 kroner at spare.

Inklusiv i den attraktive pris er komfortudstyr som bluetooth radio, klimaanlæg, regnsensor, alufælge og tågeforlygter.

Hos Renault Danmark er man ikke i tvivl om, at der bliver rift om Renault Megane til så attraktiv en pris.

” Renault Megane har hele tiden været prissat agressivt, men efter vores prisnedsættelser har vi ganske enkelt priser som ingen konkurrenter kan matche. I forvejen har vi op til 42.000 kroners rabat på Renault Clio, der står foran et modelskifte, så vi markere os stærkt for øjeblikket” siger pressechef Søren Hyltoft, der mener at de agressive priser cementerer en i forvejen opadgående salgskurve.

Da vi i 2008 etablerede os som ny importør af Renault i Danmark lå vi og roedede nede på en 16. plads og var et bilmærke, der nærmest var røget ud i glemslen. Nu ligger vi på en 7. plads og er for alvor rykket op i superligaen, og der er ingen tvivl om at vores ambitioner rækker videre og det er den nyeste kampagne en understregning af, siger Søren Hyltoft.

Billedtext. Renault sætter konkurerenterne under pres med prisnedsættelser på 47.500 kroner på alle versioner af Renault Megane. For eksempel koster en Renault Sport Tourer med klassens bedste brændstoføkonomi – 28.6 km/l – lige nu 239.900 kroner

Skriv et svar