Renault Megane RS vinder pris igen

Renault Megane RS vinder pris igen

For 3. år i træk har det ansete britiske bilmagazin ” What Car” kåret Renault Megane RS som den bedste sportsvogn i sit segment. Megane RS vinder dermed kategorien ”Sports Car of the Year”.

” At vinde titlen for 3. år i træk er virkelig en triumf for Renault Sport Technonogies og en fin afslutning på 2011. Her slog Renault Megane RS ikke alene rekorden på Nürburgring, men den også blev valgt som specialkøretøj til det franske politi. Samtidig var 2011 året, hvor vi tog Megane RS udenfor Europa, så kunder i så forskellige lande som Argentina, Chile, Ukraine og Rusland, nu også kan købe Megane RS”, sagde administrerende direktør i Renault Sport Technonogies Patti Ratti efter prisoverrækkelsen.

Men det var ikke alene Megane RS der løb med priser. Også Renault Clio RS, der desværre ikke er tilgængelig på det danske marked, løb med en prisen i sin kategori – også her for  3. år i træk.

I Danmark er Renault Megane RS også gået rent ind hos motorjournalisterne. BilMagasinet har netop kåret den som den bedste GIT bil i klassen. I begrundelsen for den flotte title hedder det blandt andet ” Renault håndhæver ikke alene de franske traditioner for hotte GTI’er – de laver også den sjoveste GTI på hele markedet”

Samtidig med de flotte priser, har Renault i Danmark valgt at sætte øget fokus på Renault Megane RS. Det sker ved en prisnedsættelse, så den hidsige franskmand nu kan erhverves for blot 431.000 kr.

Billedtext: Renault Megane RS går sin sejrsgang. Det ansate britiske magasin What Car har for 3. år i træk kåret bilen som Sports Car of the Year” og herhjemme har Bilmagasinet kåret den som den bedste GTI bil. 

Skriv et svar