Trommeslager fra L.I.G.A er vild med Twizy

lek1yxct1g0zhgvnf5cb

Den hårdtslående trommeslager fra det danske kometband L.I.G.A. – Ihan Haydar –  har været vild med Twizy, siden hun så den første gang. Nu har hun så fået sin helt egen.

”Den er bare så sød”, siger Ihan Haydar og nærmest krammer den lille orange Renault Twizy.  Ihan Haydar er trommeslager i det danske popband L.I.G.A. , og er kommet til Bilia i Albertslund for at hente sin Renault Twizy.

L.I.G.A . har på rekordtid har opnået stjernestatus, har 30.000 likes på deres Facebookside, har modtaget to platin og en guldplade, og spillet nøjagtig 211 koncerter siden foråret 2013. Senest lagde de Smukfest i Skanderborg ned med deres hits ”Skylder dig ik noget”,” Julia” og ”Den første gang”.

Ihan, der styrer trommerne i L.I.G.A, bor på Amager, og har ikke hverken lyst eller plads til en stor bil. Men derfor kan man jo godt købe en almindelig bil – men det vil hun ikke.

”Altså ud over, at den her er sød, så passer den fantastisk til mig. Jeg bor i byen, har en ladestander  50 meter fra hvor jeg bor, og vil ikke have en stor bil. Så Twizy passer perfekt til mig”, siger Ihan, der har travlt. Hun og resten af L.I.G.A. arbejder hårdt, for succes kommer ikke af sig selv.

Med til at hjælpe det unge band, har de faktisk en anden Twizy kører. Nemlig musikproducer og X Factor dommer Remee, der ud over at være orkesterets mentor, også er Ihans gode ven. Sammen med Chief 1 og pladeselskabet Universal står de bag L.I.G.A.

Selv om kufferten næsten ikke er pakket ud fra Skanderborg Festival, hviler L.I. G. A. ikke på laurbærrene. Orkesterets debutplade skal promoveres, og orkesteret skal opleves live.

”Kig forbi næste gang vi spiller” siger Ihan Haydar, inden hun sætter sig ind i sin Twizy, drejer nøglen og glider lydløst ud fra Renault forhandleren i Albertslund og ud i trafikken på Roskildevej med kurs mod hjemmet på Amager.

Næste gang de spiller er på Vega i København den 17. oktober, men de kan også opleves i Odense, Aarhus og Aalborg i oktober måned.

Skriv et svar