Nyhedsbrev fra www.renault-alpine-club.dk

Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så klik her

Nyhedsbrev #3

Efteråret er kommet og hen over sommeren har der været flere muligheder for at mødes med ligesindede i både ind- og udland. Du kan lige nu læse om Alpine Clubens tur til Le Mans Classic og Club Renault danois’ årstræf på hjemmesiden, men vi vil også gerne høre om andre turer, træf og lignende.

Alle er velkomne med historier og andet til hjemmesiden, hvis vi skal have en levende hjemmeside kræver det alle bidrager med store og små historier. Der er selvfølgelig mulighed for at bruge vores forum, men vi håber ligeledes at der er nogle der har lyst at skrive om deres favorit model eller om en tur til træf – både indenlands og udenlands til hjemmesiden. Historier kan sendes til Janne (jannevestergaard@gmail.com) gerne sammen med billeder.

Allerede nu ser det ud til 2013 bliver et godt træf år. 

  • Skandinavisk Renault træf bliver afholdt i Danmark næste år, nærmere bestemt på Hampen Sø Camping og Tommy Lind & Co er allerede godt i gang med planlægningen.
  • Club Renault Danois’ årstræf er også langt fremme i planlægningen og allerede nu er der mulighed for at booke overnatning.
  • Jimmy (Kasser i Club Renault Danois)  har en finger med i Renault-veteranernes træf, som bliver afholdt sidst på sommeren.
  • Renault Festival, som bliver afholdt på Autodrome Linas-Montlhéry, Frankrig næste sommer forventes at samle op til 2000 biler og 6000 mennesker og må siges at blive en stor begivenhed for Renault entusiaster fra hele Europa.

Er det nogle på Sjælland, som har lyst til at afholde et julearrangement op til jul, så henvend jer til Jimmy Holm eller Flemming Bertelsen og aftal nærmere.

 

Arrangementer

Juleafslutning i Club Renault DanoisSom traditionen efterhånden er, skal vi igen i år til Give. Lars Knudsen byder velkommen til julehygge i Tormax’s kantine. Der vil være gløgg og æbleskiver, så kom til et par hyggelige timer.Læs mere her

Årstræf, Club Renault Danois, 2013

Datoen for næste års træf i Club Renault Danois er fastsat til 24-26 maj 2013. Vi skal en tur til det smukke sønderjylland, hvor Frigårds Camping står klar til at modtage os. Du kan allerede nu booke hytter nu. Vi vender retur med nærmere detaljer senere  Læs mere her

Skandinavisk Renault, træf 2013.

I år mødes RENAULT entusiaster fra hele Skandinavien i Danmark, vi skal denne gang samles på Hampen sø Camping. Der kan allerede nu bookes hytter. Læs mere her

 

Nyt fra Alpine Club og Renault Sport Danmark:

Le mans Classic Læs om 6 entusiasters tur til Le Mans banen. Læs mere her.
 

 Nyt fra Club Renault Danois:

Læs en beretning fra Årstræffet 2012
Årstræffet i år afholdt på Storebælt Camping,  Læs mere her 

 

Nyt fra Renault Danmark:

Renault Clio byder op til dans på Paris Motorshow 2012Den ubetingede stjerne på Renaults stand på Paris Motorshow er den nye Renault Clio. En bil, der emmer af køreglæde og betager med frækt design. Læs mere her

 Paven bliver helt elektrisk  – har netop modtaget en specialudrustet Renault Kangoo Z.E.

Renault har netop doneret en elbil til hans Hellighed Pave Benedict XVI.  Bilen er baseret på en Kangoo Maxi Z.E. og er viderudviklet i samarbejde med den franske opbygger Gruau, så den imødekommer de behov Paven har.. Læs mere her  

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er registeret som medlem af enten Club Renault Danois eller Club Alpine og Renault Sport Danmark.

 

Du kan afmelde nyhedsbrevet ved at udfylde formularen her. Du skal være opmærksom på du ikke vil modtage informationer omkring aktiviteter i klubberne.

 

Skriv et svar