Ny kraftfuld bi-turbomotor til Renault Espace

ct7sa3ps2fcdxznaevdo1.6 liters motor, twin turbo, 160 hk og 380 Nm. Renault introducerer en ny dieselmotor, der tager luften ud af den traditionelle 2.0 liters dieselmotor. En ny motor, som blandt vil finde vej til den nye Renault Espace.

Når Renault Espace indenfor det næste års tid rammer Danmark, er der en helt ny motor under hjelmen. Væk er den 2.0 liters diesel, der ydede alt fra 130 – 173 hk. I stedet er den udstyret med en state of the art motor. En 160 hk twin  turbo motor, der ikke alene er hamrende kraftfuld – den er også langt mere økonomisk end forgængeren. Den er kører således op til hele 25 procent længere på literen end den hidtidige, og så gør den det langt sjovere.

Den dobbelte turbo sikrer nemlig at der er power ved både lave og høje omdrejninger. Den “lille” turbo sikrer, at allerede ved 1500 omdr/min er der 90 procent af kraften til rådighed, mens den anden turbo sikre høj effekt ved højere omdrejninger.  Den nye twin turbo motor finder vej til Renaults D og E segment biler. Det vil blandt andet sige den nye Renault Espace og den kommende Renault Laguna.

Skriv et svar