Renault Captur – 100 procent livsstil i Geneve

edtgh8xvah1itnfontym

Captur – en rigtig livsstilsbil

Mens den helt store stjerne på den internationale biludstilling i Paris i efteråret var Renault Clio, er der flere stjerner der funkler i Geneve.

Blandt andet er der premiere på Renault Captur – en rigtig livsstilsbil, der har forenet det bedste fra forskellige biltyper. Den er rummelig som en MPV, den er smart som en SUV og så er den praktisk som en offroader.

Captur er smart – ikke bare når det handler om udseendet. Den har længdejusterbare bagsæder, fleksibelt bagagerumsgulv og det er muligt at tage sædebetrækket af og vaske det.

Karosseriet har to forskellige farver og så er den proppet med alt det nyeste elektronik som Renault har udviklet. Blandt andet R-Link systemet. Bilen er bygget på platformen fra den nye Renault Clio og det ses. Men Captur har alligevel sin helt egen stil. Den er højere og længere og især bagfra og i kabinen kan man se at bilen har sin helt egen identitet.

Renault Captur kommer til salg hos de danske Renault forhandlere efter sommerferien. Priser er det endnu ikke muligt at sige noget klippefast om. Men forventningen er at den vil ligge omkring 15.000 kroner højere end Renault Clio Sport Tourer.

Scenic i arbejdstøjet

I Geneve er det også muligt at stifte bekendtsskab med den lettere terrængående version af Renault Scenic – nemlig Renault X-Mod som vi får premiere på omkring sommerferien.

På motorsiden er det muligt at kigge nærmere på den nye 130 hk turbobenzinmotor – der finder plads under kølerhjelmen på både Renault Megane og Renault Scenic. Og nu vi er ved motorer. Så er det også muligt at se Renault Clio Sport Tourer med den nye 120 hk turbobenzinmotor, der glimrer ved at have EDC gear.

Som rosinen i pølseenden er det også muligt at kigge nærmere på den faceliftede Renault Kangoo, der på Geneve står i elektrisk version.

 

Skriv et svar