Renault Clio vinder Det Gyldne Rat – 37 millioner kan ikke tage fejl

 

Tyske AutoBild og Bild am Sonntag, der tilsammen har 73 millioner læsere, har netop tildelt Renault Clio Det Gyldne Rat – et bevis på, at de og deres læsere mener, at det er den bedste bil i segmentet.

Den nye Renault Clio, der får premiere i Danmark den første weekend i december, er allerede godt på vej til at blive en succes. Den nye Renault Clio har netop vundet den prestigefyldte titel – Det Gyldne Rat – som nu på 37. år uddeles af tyske Bild Am Sonntag og AutoBild. Titlen kommer blot få uger efter at RTL/AutoPlus på Paris Motorshow kårede Clio til den bedste masseproducerede bil.

Og det er ikke journalisterne på de to magasiner, der har kåret bilen. Men hele 37 millioner læsere, der har stemt i seks kategorier af biler og Clio vandt i den lille klasse. Baggrunden for titlen skal blandt andet findes i det nyskabende design, der ligger grunden til det fremtidige design på Renaults modeller. Desuden understreger Renault med en række helt nye motorer, at de er førende når det gælder brændstoføkonomi. Blandt andet med introduktionen af den nye 90 hk dieselmotor, der går hele 31.3 km/l.

Det er ikke første gang at Renault vinder titlen Det Gyldne Rat. Faktisk er det 10 gang at den prestigefyldte titel tilfalder Renault. Blandt andet fik Renault Clio titlen i 1990, mens også luksus MPV’en Renault Espace har fået titlen og Renault Scenic løb også med den i 2009.

Skriv et svar