Renault tilbage på Le Mans efter 35 år

kn97iztz3zc76rg36syd

Fortid og nutid mødes. Fællesnævneren er det legendariske navn Alpine, der er indbegrebet af fransk sportsvogn. Renault genopliver nu navnet og første gang vi se den nye Alpine på bane er til 24 timers løbet i Le Mans, hvor Alpine deltager for første gang i 35 år

Om tre år lanceres den første sportsvogn fra Alpine Caterham selskabet. Men allerede nu varmes der op til begivenheden. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end at deltage i 24 timers løbet i Le Mans. Et løb, der løber af stablen den 22.-23. juni.

Alpine ses til Le Mans i selskab med Signatech. Teamet, der ledes af Philippe Sinault, vil deltage i en Alpine LMP2 prototype med en 500 hk Nissan Motor.

Beslutningen om at deltage i 24 timer Le Mans passer perfekt med mærkets imponerende forhistorie. Alpine konkurrerede i det berømte 24 timers løb ikke færre end 11 gange mellem 1963 og 1978.

Og hos Renault glæder man sig i den grad til atter at konkurrerer på Le Mans.

”Når Alpine igen er tilbage på Le Mans markerer det begyndelsen på et nyt eventyr. Skridt for skridt vil vi gøre vores bedste for at åbne endnu et nyt kapitel i Alpine historien – et helt enestående navn, når man taler om franske sportsvogne”, siger Carlos Tavaras, der er COO i Renault

 

Skriv et svar