Danmarks bedst kørende hjemmehjælpere

qwhvamc0u6lwbelxneu2Bilisterne, der forleden kørte forbi autoriseret Renault forhandler Pedersen & Nielsen i Randers, kiggede sikkert en ekstra gang. Udenfor bilforretningen stod nemlig ikke mindre end 91 ens Renault biler til kommunens hjemmepleje.

Hvis personalet hos Hjemmeplejen i Randers Kommune i disse dage ser rigtig glade ud, kan det naturligvis skyldes vejret, chefen, deres kolleger eller noget helt fjerde.

Det kan dog også have noget at gøre med, at de er blevet usædvanlig godt kørende. Hjemmeplejen i Randers Kommune fik forleden overrakt nøglerne til ikke færre end 91 helt ens Renault Captur. En bil, der ikke alene ser fræk ud, men som også er et praktisk værktøj i hverdagen.

For det er nemlig ikke nok at se godt ud, hvis man skal slå 24 konkurrenter i kampen om at levere biler til hjemmeplejen. Med op til 45 ind- og udstigninger hver dag betyder bilens ergonomi meget, og sammen med en økonomisk dieselmotor, var Renault Captur altså den mest oplagte hjemmeplejebil.

Pedersen & Nielsen vandt allerede udbuddet om at levere Renault Captur biler til kommunens hjemmepleje i foråret. Dengang var der tale om 70 styks, men tallet nåede helt op på 91 styks, som socialudvalgsformand Leif Gade fik overrakt nøglerne til forleden.

Hos Renault Danmark er direktør Henrik Bang begejstret for det store antal biler til Randers Kommune. Ikke mindst, fordi han som gammel Randers dreng, har den nærmeste familie i Kronjyllands hovedstad. ”Det bliver så godt at komme på besøg og se alle de flotte Captur køre rundt. Det kan man da ikke blive andet end glad for”, siger Henrik Bang.

 

Skriv et svar