Prisfald på Renault Twingo

od3jitvplaaa7pmppcswDer skal mere fart på Renault Twingo salget. Derfor sænker Renault prisen på den lille baghjulstrækker til 79.900 kroner.

Det kan godt være, at der er kommet lidt flere, større biler på de danske veje og, at mikrobilsegmentet er lidt på retur. Men de allermindste biler udgør stadig en kæmpe andel af de biler, der får nye nummerplader på hver dag.

I 2014 udgjorde de mindste biler således 27 procent af alle nye solgte biler, og i januar 2015 var tallet faktisk steget en anelse til 28 procent.

Det nyeste skud på stammen i mikrobilsegmentet er Renault Twingo, der udemærker sig ved et specielt design, og en helt ny konstruktion med hækmotor og baghjulstræk. En konstruktion, den i øvrigt deler med søsterbilen Smart, der også lige har haft premiere.

Men, mens det ikke er til at se fortovet for bar VW Up’er, så er salget af Twingo gået lidt sløvere end forventet. Det gør Renault nu noget ved. Prisen for Renault Twingo Authentique falder med 10.000 kroner til 79.900 kroner, mens den komplet udstyrede Twingo Navi Style, med blandt andet aircondition, R&Go system, indfarvede sidespejle og meget andet, falder til 97.400 kroner.

Hos Renault Danmark er kursen klar.

“Twingo er på en langt række områder en nyskabende bil, der føjer noget helt nyt til segmentet. Twingo er ikke bare endnu en lille, billig bil. Det vil vi gerne have, at endnu flere danske bilkøbere får øjnene op for. Og det tror vi de gør med denne prissænkning”, siger pressechef i Renault Danmark Søren Hyltoft.

Skriv et svar