Renault Clio – den sikreste bil i sin klasse

wiwujscdit8zh60jdkag

Renault Clio er netop blevet kåret som den sikreste bil sin klasse. Bag kåringen står den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP, der i år har kollisionstestet 36 forskellige biler.

Ikke alene er Renault Clio en stjerne i sig selv. EuroNCAP, der hver år tester nye bilers sikkerhed, kollisionstestede i 2012 Renault Clio,  og her opnåede den de maksimale fem stjerner.

Nu er der så faldet endnu mere stjernestøv over Renault Clio. EuroNCAP har nemlig netop udnævnt bilen til den sikreste bil i sin klasse.

Når EuroNCAP tester sikkerheden i biler indgår fire elementer. Fodgængersikkerhed, kollision forfra, kollision fra siden samt andelen af elektroniske systemer, der hjælper til at undgå farlige situationer. Og i alle fire kategorier scorede Renault Clio altså så højt, at den nu har titlen – den sikreste minibil.

Dermed kan Renault Clio slutte sig til de i alt 13 forskellige Renault modeller, der gennem tiden har fået de maksimale stjerner af EuroNCAP. Resultatet understreger dermed Renaults fortsatte fokus på maksimal sikkerhed.

At Renault Clio nu er den sikreste bil i sin klasse glæder direktør Henrik Bang, der med Renault Clio har fået en bil, der til fulde har indfriet forventningerne – også salgsmæssigt.

” At vi nu kan sige, at vi også har den sikreste bil i klassen er dejligt, og kan skubbe yderligere til et meget tilfredsstillende salg”, siger Henrik Bang, der oplyser, at der i midten af januar, altså blot lidt over en måned efter introduktionen, allerede er solgt over 900 nye Renault Clio.

Billedtext: Renault Clio er netop blevet kåret som den sikreste bil i sin klasse. Bag kåringen står den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP.

Skriv et svar