Årets Renault Erhvervssælger kommer fra Kolding

pj60p45phgfxtwcqb34i

Renault tordner frem, når det gælder salg af varebiler. I øjeblikket er Renault Danmarks 3. bedst sælgende mærke. Men ingen succes uden succesfulde sælgere. Og den bedste holder til hos Autohuset Vestergaard i Kolding.

De seneste 15 år har Renault været Europas ubestridte leder i salget af varevogne. Den position har man desværre ikke kunnet bryste sig af herhjemme. Men siden Renault blev fabriksejet importør i 2008 er det gået stærkt frem. Med en markedsandel på over ti procent i begyndelsen af 2013 og en tredje plads på ranglisten, samt en stigning i salget på 55 procent i et marked, der er faldet 4.2 procent, er Renault i den grad på rette vej.

En af dem man kan takke for, at det går forrygende holder til hos Autohuset Vestergaard i Kolding og hedder Ole Rudolph.

Ved den netop overståede prisuddeling i forbindelse med Renaults årlige Kick Off event, blev Ole Rudolph kåret som Årets Renault Erhvervssælger. En titel som direktør Henrik Bang begrundede med mange rosende ord.

”Det som kendetegner Ole Rudolph, der helt fortjent kan smykke sig med titlen som  Årets Erhvervssælger, er hans konstante arrangement. Han ser kun muligheder og er aldrig bange for at komme med sin mening. Han har nogle af de mest tilfredes kunder, han er aldrig bange for nye ideer og så sælger han rigtig mange varebiler” sagde Henrik Bang.

Billedtext: Ole Rudolph er Danmarks bedste sælger af Renault Erhvervsbiler. Det blev slået fast ved Renaults store Kick Off hvor Ole Rudolph modtog titlen som Årets Renault Erhvervssælger 2013.

 

Skriv et svar