Grindsted styrer erhvervsmarkedet

qo0tyl6luroov5rganlx

Det er blot få år siden, at bilhuset Claus Lützhøft blev autoriseret Renault forhandler. Men på kort tid, er de blevet omdrejningepunktet for et omfattende  salg af Renault biler til erhvervslivet. Så omfattende, at virksomheden netop er blevet kåret som Årets Renault Erhvervscenter 2013.

 Det kan godt være, at der er visse, der vil betragte Grindsted som en del af udkants-Danmark. Men, når det drejer sig om salg af biler til erhvervsbiler, så befinder Bilhuset Claus Lützhøft i Grindsted sig i den grad i centrum.

Med mere end 600 solgte erhvervsbiler i 2012 blev bilhuset den suveræne vinder af titlen som Årets Renault Erhvervscenter. En bedrift, der fik direktør i Renault Danmark til at finde de helt store roser frem ved den netop overståede prisuddeling.

” Claus Lützhøft A/S er Årets Renault Erhvervscenter, fordi de med en helt enestående indsats og med kæmpe engagement har udviklet salget til erhverv. Alene i 2012 solgte de mere end 600 erhvervsbiler”, sagde direktør Henrik Bang, da hele teamet hos Claus Lützhøft modtog prisen til stående klapsalver fra knap 400 tilhørere.

Og netop det, at hele teamet hos Claus Lützhøft var på scenen for at modtage prisen var helt naturligt, for som Henrik Bang understregede.

”Hele forretningen er involveret i salget – Ikke bare salgsafdelingen. Men også bogholderiet, der har styr på priserne, over værkstedet til klargøringsafdelingen. Alle har løbet rigtig hurtigt i 2012” sagde Henrik Bang.

Hos Claus Lützhøft var indehaver Claus Lützhøft naturligvis både glad og stolt over titlen.

” Vi har haft en meget travlt år og bestræber os altid på at yde det optimale uanset uanset, hvor travlt der måtte være. Derfor er det naturligvis et skulderklap og en anerkendelse af de store, at det er os blandt 52 autoriserede Renault forhandlere, der løb med titlen”, siger Claus Lützhøft, der bestemt ikke har tænkt sig at hvile på laurbærrene.

” Vi er allerede godt i gang ed 2013 og det er klart vores ambition, at vi ligesom sidste sommer, er nødt til at leje en helikopter for at kunne tage et foto af alle de biler vi har solgt,  og som venter på at blive kørt ud til kunderne”, siger Claus Lützhøft.

Skriv et svar