Renault Denmark – bedste danske bilimportør for 2. gang i træk

nex80klm5soryh384tltI 2011 strøg Renault Danmark ind på 1. pladsen som Danmarks bedste bilimportør. Nu gentager Renault Danmark bedriften. Danmarks Automobilforhandler Forening (D·A·F ) har netop kåret Renault Danmark som den bedste bilimportør herhjemme.

Den seneste måneds tid har D·A·F gennemført importørundersøgelsen blandt alle autoriserede bilforhandlere i Danmark. Forhandlerne har svaret på en række spørgsmål med fokus på forholdet mellem forhandlere og deres importører.  Og på baggrund af besvarelserne har D·A·F for 2. gang i træk kåret Renault Danmark som den bedste bilimportør.

Formand for D·A·F Knud Nielsen sagde i forbindelse med prisoverrækkelsen:

”Det har aldrig været vigtigere med gode relationer mellem importør og forhandler. De personlige relationer og importørens ledelsesstil betyder alt. Det dokumenterer undersøgelsen. Der er ganske enkelt en klar sammenhæng mellem graden af samarbejde og graden af succes”, sagde han og fulgte op. ”Derfor er det heller ikke uventet, at titlen for 2. gang i træk går til Renault. I undersøgelsen scorer Renault topkarakter, når det gælder samarbejde og kommunikation. Og sammen med det meget store udvalg af modeller og attraktive priser ligger Renault næsten 30 procent bedre end gennemsnittet af importører, sagde Knud Nielsen ved overrækkelsen

Administrerende direktør Henrik Bang fra Renault, der fik et diplom som det synlige bevis på titlen, var naturligvis både glad og stolt over titlen, men understregede, at prisen ikke udelukkende skyldes importørens evner, men i den grad forhandlernes.

” Jeg kan helt genkende, at kommunikation og samarbejde betyder alt”, sagde Henrik Bang og sammenlignede et importør-forhandler samarbejde med et ægteskab.

”Hemmeligheden bag vores fælles succes er jo i bund og grund, at vi godt kan lide hinanden. Vi siger tingene som de er og vi skændes ikke. Vi gør som ethvert godt ægteskab. Vi diskuterer for at finde de bedste løsninger, for vi skal jo vågne op sammen dag efter dag, sagde Henrik Bang, der modtog titlen på D·A·F’s årsmøde på Hindsgavl Slot.

 

Skriv et svar