Spændende hjemmeside med klassiske biler

Udklip1

Her du set en 6 hjulstrukket renault 5 – hvis ikke er der god andledning til at se forbi http://www.viaretro.com, som for mig er en ny blog om klassiske biler.

Der er meget spændende læsning, blandt andet faldte jeg over denne post med billeder af en 6 hjulet Renault 5 (http://www.viaretro.com/2013/05/lordags-matine-nr-20/), eller denne post (http://www.viaretro.com/2013/05/hjaelp-jeg-kan-lide-naesten-helt-almindelige-biler/) med historier om den lidt mere alm. 5’er.

De 2 herrer, som står bare sitet  Søren Navntoft og Claus Ebberfeld skriver:

ViaRETRO handler først og fremmest om glæden ved klassiske biler: De sjældne, smukke og eksotiske – og de obskure, underkendte og skæve, og naturligvis hverdagens biler fra en svunden tid. “Alting var bedre i gamle dage – pånær internettet”, som Ebberfeld så smukt udtrykker det. Og derfor handler ViaRETRO også om alt muligt andet. Minimalisme og dekadence, barnlig begejstring og tonstungt nørderi, kærlighed til smukke former og fin teknik og om livsstil, kulturhistorie, transport og forbrændingsmotorer, om Danmark og færger og broer og veje, fra før kassettebåndoptageren kom og ødelagde det hele.

 

Der er rigtig god afledning til at kigge forbi http://www.viaretro.com.

1 comment for “Spændende hjemmeside med klassiske biler

Skriv et svar