Åbent Hus med nyt Renault koncept

unnamed (1)I weekenden den 25.-26. april holder alle danske Renault forhandlere Åbent Hus. Det er ikke en ny bil, der skal promoveres, men derimod et helt nyt koncept kaldet Relax.

Efter et par år med havblik, ruller privatleasingbølgen igen med frem mod de danske bilkøbere. Hos Renault tilbyder man nu et alternativ til privatleasing og traditionelt bilkøb. Konceptet hedder Relax – eller på godt dansk ”Slap Af”

Når kunderne kan slappe af skyldes det, at de med Renault Relax får en pakke, der gør det uhyre enkelt at overskue, hvad det koster at holde bil. Med Renault Relax køber man en pakke bestående af en ny bil, en serviceaftale og ansvar og kaskoforsikring. Kort sagt hele pakken, der gør, at man kan slappe helt af og bekymre sig om andet end uforudsete biludgifter.

Har man for eksempel forelsket sig i en Renault Twingo begynder prisen ved 1644 kroner om måneden inklusiv finansiering, serviceaftale og forsikring. Er det en Renault Clio man har udset sig, kan denne fås til 1899 kroner om måneden inklusiv finansiering, serviceaftale og forsikring. Mens prisen for en Renault Captur begynder ved 2359 kroner.

Hos Renault Danmark er man sikre på, at Renault Relax er den rigtige pakke. Både som et alternativ til de der overvejede privatleasing, og til de der overvejer et helt traditionelt køb.

”Vi har arbejdet på Renault Relax i lang tid, og er stolte af at kunne præsentere det ved Åbent Hus i weekenden den 25.-26. april”, siger pressechef Søren Hyltoft og uddyber, hvorfor Renault Relax efter Renaults mening er et rigtig godt koncept.

”Privatleasing appellerer til mange, fordi man så at sige betaler sig fra uforudsete udgifter. Men på den anden side, ejer man jo ikke sin bil. Med Renault Relax kombinerer vi det bedste fra de to verdener. Man får sin egen bil, og man fjerner usikkerheden ved uforudsete udgifter”, siger Søren Hyltoft, der oplyser, at der er Åbent Hus hos alle landets 54 Renault forhandlere fra 11.-16. både lørdag og søndag.

Skriv et svar