Verdenspremiere til Renault Espace

tlxqnft35ag9z0thuslkParis Motorshow er stedet, hvor den længe ventede Renault Espace får verdenspremiere. En ikonisk model, der i år fejrer 30 års jubilæum. Men der er også premiere til konceptbilen EOLAB

Bilernes svar på TGV toget – Renault Espace – er stjernen på Renaults stand på Paris Motorshow.

30 år efter lanceringen af modellen, der siden er blevet et begreb, lancerer Renault nu 4. generation. Og det, der var filosofien i Espace helt fra begyndelsen, nemlig den store, lyse rummelige kabine med mulighed for at flytte sæder rundt, er bibeholdt.

Men det er en væsentligt mere spændstig og sportslig Espace som vises. Blandt andet er der kommet nye motorer til. Blandt andet er der premiere til en 160 hk twin turbo motor, der ikke alene er hamrende kraftfuld – den er også langt mere økonomisk end forgængeren.

Den er kører således op til hele 25 procent længere på literen end den hidtidige, og så gør den det langt sjovere. Den dobbelte turbo sikrer nemlig at der er power ved både lave og høje omdrejninger.

Den “lille” turbo sikrer, at allerede ved 1500 omdr/min er der 90 procent af kraften til rådighed, mens den anden turbo sikre høj effekt ved højere omdrejninger.

Skriv et svar